arrow_back Tilbake Siste nytt

Gunn-Rita Lian Eier av Drømmekjolen

I Hunsfos Næringspark er det en rekke spennende leietakere:

Drømmekjolen startet opp i 2013 og drives av Gunn-Rita Lian. Hun har arbeidet med brudekjoler og festantrekk i 22 år, og har hjulpet flere tusen med å finne sin drømmekjole. Gunn-Rita etablerte seg i næringsparken 21.mars 2017 og stortrives fortsatt med det. Hun har fått særdeles mange kommentarer på at hennes brudesalong skiller seg fra andres. Lokalene er rålekre hvor det er høyt under taket og stilig konstruksjon. Hun mener man skal lete lenge etter et slikt lokale.

Hun liker også miljøet rundt henne her i parken. Folk er så hyggelige, det er godt miljø og hun får stadig noen smaksprøver fra Fabriken Bakeverk som ligger vegg i vegg med hennes butikk. Hun synes rett og slett det er fornøyelig å kunne få jobbe her i parken, og gleder seg til jobb hver eneste dag. 

En annen unik faktor for hennes trivsel er at både henne og mannen har hatt foreldre som lenge har jobbet på Hunsfos fabrikken. Dermed synes hun det er ekstra stas og føler en enda større tilknytting til parken. 

Les mer om Gunn-Rita sin brudesalong på hennes nettside; https://drommekjolen.no/