arrow_back Tilbake Siste nytt

Ny spennende bedrift på vei inn til Hunsfos Næringspark

I begynnelsen av mars åpner Karamell konditori et utsalg i PM6 for bestilling av deilige desserter og kaker

Det er nå en glede for oss å fortelle at vi har fått en helt ny og spennende bedrift inn i Næringsparken. I begynnelsen av mars åpner Karamell konditori et utsalg i PM6 for bestilling av deilige desserter og kaker .Karamell konditori er en liten lokal familiebedrift som lager klassiske desserter med egen stil. De har en ide om å bringe verdens desserter ut til det lokale markedet, at folk kan få smake på noe nytt og spennende. Karamell konditori har fokus på høy kvalitet og en god smaksbalanse. De lager desserter og kaker som kan gjøre hverdager lykkeligere og de viktige tidspunktene i livet enda mer uforglemmelige.

Her er litt av det de leverer; moussekaker, tekaker, makroner, eclairs, sjokolade, patede fruit, og mye mer. Vi gleder oss til å ønske den nye bedriften velkommen til næringsparken!