arrow_back Tilbake Siste nytt

Jul i Vennesla

Velkommen til Jul i Vennesla!

Julegada er i år satt på pause på grunn av Corona situasjonen, men mange har en forventning om at det likevel må skje noe i den fine juletiden vi nå går inn i, og derfor vokste Jul i Vennesla frem som et godt alternativ til Julegada. Jul i Vennesla er et samskapingsprosjekt mellom, Kjøp i Vennesla, Hunsfest, Hunsfos Opplevelse, Frivilligsentralene på Øvrebø, Hægeland og Vennesla og Vennesla Næringsforening.

Begrepet Jul i Vennesla handler om å involvere og synliggjøre alle aktiviteter og opplevelser som skal skje i hele Vennesla i desember. Jul på Øvrebø, jul i sentrum, jul på Hunsøya, jul på Kvarstein og så videre. Vi har valgt å samle alle aktiviteter og opplevelser her på Visit Vennesla sin side, og vi håper du finner aktiviteter og opplevelser du ønsker å være med på.

Begrepet Jul i Vennesla handler også om smittevern, og god avstand i forhold til alt som skal skje i den fine bygda vår nå før jul. Både mellom aktiviteter, mellom opplevelser og ikke minst mellom mennesker. Det vil bli stort fokus på avstand og de til enhver tid gjeldene smittevernstiltak som myndighetene kommer med. Det er satt av store midler i budsjettet for å sikre akkurat dette.

Under har vi listet opp noe av det som kommer til å skje i desember i Jul i Vennesla.

Jul i Vennesla sentrum:

 • Julemusikk i hele gågata.
 • Vennesla skolemusikkorps vil spille flere kvelder
 • Bemannet bålplass.
 • Julegavetreet til Den Norske Kirke.
 • Gavekort-lotteri.
 • Julekalender til Kjøp i Vennesla med daglig trekning av heldig vinner hver dag i desember.


Jul på Hunsfos:

 • Hunsfos er pyntet til jul med lys og juletrær.
 • Bålplass utenfor Ressursen.
 • Juleboder med mye spennende å få kjøpt.
 • Drive-in kino med 10 forestillinger i desember.
 • Revy med Kulturskolen.
 • Julekonserter med blant annet Kim Rysstad, Pål Rake, Tidløs, Geirmund Hansen for å nevne noen.
 • Lattergalla.
 • Bøker, mat & prat.


Jul på Øvrebø og Hægeland:

 • På Hægeland pyntes det med 20 juletrær rundt Herredshuset.
 • Julevandring.
 • Pepperkakeland - stem frem din favoritt som vinner en premie.
 • Julekalender med fine premier.