arrow_back Tilbake Siste nytt

Lundens Regnskapsservice AS; Rolf Lunden

Lundens Regnskapsservice startet sin virksomhet i 1980 og har vokst fra en ansatt til i dag 21 ansatte. Deres kunder er både små og store bedrifter i Vennesla, Kristiansand og omegn. Foruten tradisjonell regnskapsføring driver selskapet med rådgivning og god oppfølgning av klienter. Deres fokus er å fremstå som en pålitelig samarbeidspartner der nærheten til kunder står sentralt. 

Lundens regnskapsservice kan sies å være veteranene i Hunsfos Næringspark da de har vært etablert i parken siden 2014.

Rolf Lunden, grunnlegger av firmaet, har gjennom hele oppholdet følt en sterk tilknytting til plassen. Kontoret til Lunden er plasser med panoramautsikt over en blå og slitt bygningsmasse, noe han beskriver som så stygt at det er stilig. Han liker hvordan Hunsfos Næringspark, som vi Venndøler har et så sterkt forhold til har blitt så ivaretatt, men samtidig gjenoppbygd. 

Lunden løfter særlig frem rausheten til eierne av parken. De ønsker alltid sine leietakere vel og gir et stort rom for frihet. De skaper en arena hvor alle er velkomne og bidrar til et godt og trygt miljø. 

Lunden skryter også av samholdet mellom leietakerne i parken. Det er alltid god stemning og hyggelige mennesker å treffe på. Han liker hvordan mennesker fra forskjellige bedrifter kan slå seg ned sammen å kjase om temaer som ikke omhandler eget yrke. Han beskriver dette som svært inspirerende og trivelig. Lunden legger til at samholdet mellom leietakerne i parken bidrar til synergier for hans firma, da alle trenger en regnskapsfører i sin virksomhet. 

Alt i alt er Rolf Lunden fornøyd med sitt opphold i næringsparken.