arrow_back Tilbake Siste nytt

Ann Lisbeth Mangseth eier av GRAF Design Studio

GRAF Design Studio er Sørlandets minste designstudio og er etablert av Ann Lisbeth Mangseth. Hun tilbyr grafiske tjenester og visuell kommunikasjon, både på print og digitalt. Hun har stort fokus på kvalitet i alle ledd, og lang erfaring med både store og små merkevarer. 

Ann Lisbeth etablerte seg i Hunsfos Næringspark under firmanavnet GRAF i mai, 2018. Siden den gang har hun trivdes utrolig godt, og det er flere faktorer som bidrar til det. 

Mangseth løfter særlig frem miljøet som en avgjørende faktor for hennes trivsel. Hun er omringet av det hun beskriver som kreative og dyktige sjeler, der man benytter seg av hverandres tjenester. Flere bedrifter går sammen om prosjekter der de hjelper og utfyller hverandre. Det deles også lunsj sammen på tvers av firmaene, der de skaper en sosial arena hvor alle kan delta. Dette skaper et komplett team som gjør det ekstra spennende å være etablert i parken.

Hun synes også omgivelsene er helt unike og skiller seg veldig ut. Det er røft og stilig og treffer godt hennes stil. Flotte lokaler, god mat, og nydelige fasiliteter er bare noen av ordene som beskriver parken. Dette bidrar til en stor inspirasjon i hverdagen, og gjenspeiler mye av hennes arbeid, legger hun til. 

Alt i alt beskriver Mangseth sitt opphold i parken som unikt for hennes vekst og lærdom i bransjen. Hun understreker det inkluderende miljøet i parken, og alle de positive ringvirkningene det har gitt henne. Et eksempel er at hun fikk være med å samarbeide om nettsiden til Hunsfos Næringspark, noe hun så på som en ære.

Les mer om GRAF Design Studio på hennes nettside: https://www.grafdesignstudio.no