arrow_back Tilbake Siste nytt

Alexander Etsy Jensen Nestleder VETAKS

I Hunsfos Næringspark er det en rekke spennende leietakere:

Alexander Etsy Jensen er en av dem. Han jobber i Vetaks; et selskap som utøver sekretariatsfunksjoner for deltakeres kontrollutvalg, slik det fremgår av kommuneloven og forskrift om kontrollutvalg og revisjon. Vetaks er landets største kontrollutvalgssekretariat og de holder til i både Vestfold, Telemark og Agder.

Virksomheten har et stort geografisk område og Alexander er etablert her på Hunsfos. For ham er parken sentral både når det gjelder kundegrunnlag og hjemsted.

Alexander har vært etablert i Hunsfos næringspark i over to år og stortrives med det. Han er svært fornøyd med at parken gir ham en urban følelse, som genererer en stor inspirasjon i hverdagen. Lokalene er også toppmoderne, med mange muligheter for møtevirksomhet.

Siden Alexander er eneste representant fra sin bedrift trives han meget godt med å være omringet av flere spennende virksomheter. Dette skaper potensielle synergieffekter, og da han trengte ny logo kunne designerne fra GRAF på nabokontoret bistå med en løsning.

Vi er stolte av å ha Aleksander i våre lokaler.