arrow_back Tilbake Siste nytt

UIA studenter tar studiestarten på Hunsfos Næringspark.

UiA har lagt en av de aller første studiedagene for 30 masterstudenter til Hunsfos Næringspark

Shift heter det nye masterprogrammet i entreprenørskap og teknologi ved Universitetet i Agder. Denne uka starter mellom 25 og 30 nye studenter opp ved studiet og torsdag 13. august skal hele studiedagen foregå ved Hunsfos Næringspark i Vennesla.

Der skal de møte leder for Vennesla Næringsforening, Alexander Etsy Jensen,  Agnar Espegren og Trygve Aas fra Hunsfos Næringspark som skal fortelle om Vennesla og stedet. Lokale bedrifter som Svendsengruppen, A 3 Ressurs og Fabriken skal også fortelle om historien sin og hva de driver med. Studentene skal hele studieåret samarbeide med Vennesla Næringsforening og Hunsfos næringspark.

Foto; Anne Lise Haugland Valdez, Vennesla Tidende